Praška 37, Banovo brdo
Beograd, Srbija 11000
064/0630647
064/1950196
office@it365.rs
www.it365.rsKo Smo Mi


Naša Priča

IT365 je mlada ekipa IT stručnjaka ali sa ogromnim iskustvom. Godinama smo radili po drugim poznatim IT firmama dok nismo resili da započnemo ovu avanturu sami.IT365  predstavlja tim stručnjaka okupljen da vama olakšaju korišćenje računara i pomognu u otklanjanju svakodnevnih problema koji nastaju prilikom njihove upotrebe.

Filozofija

Naš servis poseduje dugogodišnje iskustvo i može da se pohvali širokom mrežom zadovoljnih klijenata.Trudimo se da u što kraćem roku odgovorimo svim Vašim zahtevima na najbrži i najprofesionalniji način.

Misija

Usluge našeg servisa konstantno prilagođavamo svim Vašim potrebama i trudimo se da štedimo Vaše vreme i Vaš novac.
Zašto odabrati BAŠ NAS?Brzo rešavamo Vaše probleme

Tim mladih, strucnih i obucenih ljudi stoji Vam na raspolaganju. Fleksibilnost, brzina i efikasnost su osnovni razlozi za dalju saradnju, što potvrduju i naši zadovoljni klijenti.Garancija na naše usluge

Servis računara vršimo u što kraćem vremenskom roku i u potpunosti stručno i profesionalno. Za svaku našu popravku dobijate garanciju 30 dana.Brzo. Sigurno. Kvalitetno.

Dostupnost i moderni vidovi komunikacije su još jedan od aspekata zbog kojih bi trebalo da izaberete it365 za svog sistem administratora ili IT rešenjeDolazak na kućnu adresu

Terenski servis računara / servis kompjutera pokriva Beograd i bližu okolinu. Termine obično zakazujemo za sledeći dan, ali ako je hitno, dolazimo odmah, uz plaćanje hitnog starta.
Ponuda za pravna lica


Profesionalna IT podrška za Vaše preduzeće.

Fokusirani smo na mala i srednja preduzeća, i pružamo podršku pokrivajući sve IT zahteve uključujući Servere, PC računare, Laptop i Notebook računare, kao i periferje. Naša IT podrška je idealna za preduzeća koja nemaju interno IT odeljenje posvećeno održavanju sistema. Budite uvereni da je Vaš sistem u sigurnim rukama, a Vi možete da se fokusirate na dnevne menadžerske poslove vašeg preduzeća.

Dugogodišnjim iskustvom u pružanju IT usluga shvatili smo osnovne probleme koji se javljaju u jednoj organizaciji kojoj je računarski sistem osnova poslovanja. Mi probleme rešavamo u najkraćem roku i na najoptimalniji način.
Ukoliko nemate IT sistem u Vašem preduzeću, mi ga možemo projektovati i obezbediti svu potrebnu opremu (hardver i softver) odnosno izvesti po principu „ključ u ruke“.

Poslovni korisnici – IT podrška u Beogradu i okolini

Ako u preduzeću već imate IT infrastrukturu, ali nemate podršku IT stručnjaka, problemi sa računarima mogu biti prava noćna mora. Ukoliko sklopite poslovnu saradnju sa nama uveravamo Vas da ćete imati IT sistem koji svakodnevno radi sigurno i stabilno.

×